Feestelijke afhaalmenu's voor Kerstmis en Oudjaar
Geniet tijdens de feestdagen van het lekkerste dat de Italiaanse keuken in petto heeft. Een 3-gangen afhaalmenu, pastabuffet en een kids menu... voor ieder wat wils. Bij iedere bestelling voorzien we artisanaal brood & gemalen Parmigiano-kaas. De huur van een bain-marie is mogelijk voor € 15 / stuk. Wij adviseren 1 bain-marie voor 8 personen.
3-gangen afhaalmenu: € 49 p.p.
Voorgerecht, keuze tussen:
- A. Carpaccio van lichtgerookt Holsteinrund, parmezaan, rucola en truffelsalsa
- B. Vitello Tonnato 2.0 - traag gegaard kalfvlees met een crème van kreeft
- C. Gemarineerde tomaten met burratina
Hoofdgerecht, keuze tussen:
- A. Linguine aragosta : verse pasta met kreeft, kerstomaatjes, chili & knoflook
- B. Linguine ossobuco : verse pasta met vleessaus van ossobuco
- C. Linguine taggiasca : verse pasta met taggiasca olijven, gekleurde kerstomaat en kappertjes
Dessert van het huis, keuze tussen:
- A. Tiramisu 2.0: mascarpone - speculoos - dulce de leche - espresso
- B. Panna cotta 2.0: vanille - bosbes - amandel - rood fruit
- C. Piemonte 2.0: gekarameliseerde hazelnoot praliné - karamel - hazelnoot piemonte
Pastabuffet (3 soorten): € 23,50 p.p.
Artisanaal brood & gemalen Parmezaanse kaas zijn voorzien bij iedere bestelling.
Pasta 1: lasagne alla ragu:
onze klassieker, huisgemaakt met zeer veel liefde, maar vooral met een heerlijke vleesragu van grof gehakt & fior di latte mozzarella.
Pasta 2, keuze uit (*):
- A. Polpette: verse pasta, vleessaus & gehaktballetjes op grootmoeders wijze
- B. Norma: gegratineerde pastarolletjes met tomatensaus, aubergine & ricotta salata
- C. Parmigiana: ovenschotel met aubergine, tomatensaus & provolone kaas (veggie)
Pasta 3, keuze uit (*):
- A. Gobbino: verse ravioli gevuld met rundsvlees met geklaarde boter, salie & truffel
- B. Gambero: verse pasta met rode gamba, kerstomaatjes, chili & look
- C. Linguine amatriciana: verse pasta met ham van Amatrice & tomatensaus
Voorgerecht (optioneel): + € 15 p.p. - keuze uit:
- A. Carpaccio van licht-gerookt Holsteinrund, parmezaan, rucola, en truffelsalsa
- B. Vitello Tonnato 2.0: traag gegaard kalfvlees met een crème van kreeft
- C. Gemarineerde tomaten met burratina
(*) Voor pasta 2 & 3 leveren we alle ingrediënten aan, jullie moeten thuis enkel de verse pasta afkoken & mengen met onze saus. Indien gewenst koken wij de pasta’s al af.
Pizza apero
Voorgebakken pizza, thuis af te bakken
- Margherita: San Marzano DOP tomaten / fior di latte mozzarella / basilicum - € 10,00
- Tartufo : aardappel / truffel / salsiccia / lardo en verse truffel - € 16,00
- Cotto: San Marzano DOP tomaten / fior di latte mozzarella / gekookte ham - € 12,00
- Veggie: gele San Marzano DOP tomaten / fior di latte mozzarella / gegrilde groenten - € 14,00
- Pesce: bianca courgette / fior di latte mozzarella / gamberoni / chili & knoflook - €15,00
Kids menu: € 16,00
- Pizza slice
- Lasagne / pasta ragu
- Chocomousse
Dessert van het huis: € 6,50
- A. Tiramisu 2.0: mascarpone - speculoos - dulce de leche - espresso
- B. Panna cotta 2.0: vanille - bosbes - amandel - rood fruit
- C. Piemonte 2.0: gekarameliseerde hazelnoot praliné - karamel- hazelnoot piemonte
Antipastiboxen
Antipastibox: € 25 / box voor 2 personen
Charcuterie / olijfjes ‘P&M’ / gepekelde groenten / pesto / Parmigiano kaas / grissini
Antipastibox de luxe: € 39 / box voor 2 personen
Charcuterie / olijfjes ‘P&M’ / gepekelde groenten / pesto / Parmigiano kaas / grissini / tomaat burrata / carpaccio of vitello
Wijn & Prosecco
- Francacorta Italiaanse Champagne: € 38,00
- Prosecco: € 15,00
- Huiswijn wit / rood: € 8,80
Bestellen en betalen
Bestel via hello@peppe-marcus.be of +32 89 41 31 44.
- Kerstmis: bestellen kan t.e.m. 16 december, afhaling is voorzien op 24 december (tussen 10u en 15u)
- Oudjaar: bestellen kan t.e.m. 24 december, afhaling is voorzien op 31 december (tussen 10u en 15u)
- Betalen kan via Payconiq (zoeken op locatie, winkel: Peppe & Marcus) of contant in de winkel.
- Afhalen: Weg naar Zwartberg 25, 3660 Oudsbergen