3 gangen menu, pasta- en antipastaboxen
24. 3-gangen menu vis of vlees: € 40 p.p.
- carpaccio di mare (tonne) / gemarineerde rode ui & venkel / crème van bergamot of carpaccio di carne: rucola, parmigiano e tartufo
- Zwaardvis (pesce spada alla Calabrese) of tagliata van rund met seizoensgroenten
- Chocolade Ferrero: verschillende texturen van Chocolade / mascarpone of vanille Raffaella: verschillende texturen van amarena kers / witte chocolade / yoghurt en een vleugje cocos
25. 3-gangen menu met pasta als hoofdgerecht: € 35 p.p.
- carpaccio di mare (tonne) / gemarineerde rode ui & venkel / crème van bergamot of carpaccio di carne: rucola, parmigiano e tartufo
- Lasagna ragu of ravioli tartufo of parmigiana (*)
- Chocolade Ferrero: verschillende texturen van Chocolade / mascarpone of vanille Raffaella: verschillende texturen van amarena kers / witte chocolade / yoghurt en een vleugje cocos
(*) Vind je je keuze niet tussen deze pasta's? Maak dan je keuze uit 1 de lijst van pasta's.
Pasta- & antipastiboxen
- 26. Antipastibox (2 personen): € 20
BIO Worst Brandt & Levi / olijfjes ‘P&M’ / zongedroogde tomaten / pesto / parmigianno kaas / grissini - 27. Antipastibox de luxe (2 personen): € 32
BIO Worst Brandt & Levi / olijfjes ‘P&M’ / zongedroogde tomaten / pesto / parmigianno kaas / grissini / tomaat Burrata / carpaccio - Vitello
Ontdek het aanbod van afhaalpizza's en -pasta's
Bestellen en betalen
- De menu's en boxen dienen tenminste 3 dagen op voorhand besteld te worden.
- Bestel via hello@peppe-marcus.be of +32 89 41 31 44.
- Betalen kan via rekening nummer: BE59 7350 3269 2826 met vermelding van je naam & afhaaldatum of via Payconiq (zoeken op locatie, winkel: Peppe & Marcus). Contant kan ook. Je bestelling is pas definitief na je betaling & na een bevestiging via mail van P&M.